Gycom blir Enequi

För att möta en av vår världs största utmaningar, tar Gycom nu steget för att förändras, förvandlas och förfinas till ett nytt hållbart företag som går i bräschen för effektbalansering och nya lösningar på vår tids energibehov.

Vi har försökt att lösa alla våra kunders olika el-utmaningar sedan vi grundade Gycom 1986. Vår resa tog oss igenom den framgångsrika lanseringen av Optima-batteriet som senare lade grunden för Nilar-batteriet. Förvärvet av Moeller 2005 gjorde det möjligt för koncernen att nå ännu högre.

Genom att kombinera dessa företag och deras historia är vi nu på väg att anta nästa utmaning med energi, effekt och balansering. Lösningen är lika komplicerad som den är enkel. Energi måste lagras. Effekten måste fördelas och vara i balans. Därför blir nu Gycom => Enequi (Energy + Equilibrium)

Under Enequi samlar vi nu alla våra bästa produkter med ett tydligt syfte, att lösa vårt energibehov. Installationen är enkel, snabb och smart tack vare vårt integrerade system av alltifrån normcentraler till snabbkopplingar och sensorer, som både fungerar trådlöst med den senaste Bluetooth-tekniken och även trådat.

Enequi är din one-stop-shop för alla produkter för att skapa den nya generationens automatiserade fastigheter som är både snäll mot användaren och framförallt mot vår omvärld.

 

Läs mer